Trgovačko društvo

CB VINCETIĆ doo

posluje od 2008. g. i specijalizirano je za pružanje usluga povrata PDV-a.

Pretežna djelatnost CB VINCETIĆ je pružanje usluga povrata inozemnog PDV-a pravnim osobama koja su registrirana u Hrvatskoj. Osim pretežne djelatnosti, CB VINCETIĆ pruža i usluge povrata hrvatskog PDV-a pravnim osobama koja su registrirana u inozemstvu.

Uspješno, brzo i kvalitetno pružamo usluge povrata inozemnog PDV-a pravnim osobama registriranim u Hrvatskoj zahvaljujući našoj mreži ureda u Regionu kao i u državama Europske unije. Najčešći troškovi za koje se radi povrat inozemnog PDV-a su: hotelski smještaj, gorivo i cestarina, obuke i edukacije, kongresi, konferencije, troškovi najma, obrada i dorada proizvoda i dr.

Direktor i osnivač

Mirko Vincetić

DIPL. ECC.

  • Priznanje za najboljeg menadžera švicarske grupe Cash Back, Helsinki, rujan, 2009. g.
  • Najmenadžer Bosne i Hercegovine za originalnost ideje o povratu inozemnog PDV-a, Banja Luka, prosinac, 2010. g.
  • Autor Inicijative za izmjenu Pravilnika o PDV-u Bosne i Hercegovine (listopad, 2013. g.). Izmjenjeni Pravilnik je omogućio povrat PDV-a hrvatskim tvrtkama iz BiH
  • Autor Inicijative za uspostavu uzajamnosti o vraćanju PDV-a između Hrvatske i Srbije, travanj, 2014. g. (uzajamnost se primjenjuje od 08. ožujka, 2015.g.)
  • Autor Inicijative za uspostavu uzajamnosti o vraćanju PDV-a između Hrvatske i Turske, svibanj, 2015. g.(uzajamnost se primjenjuje od 01. travnja, 2023.g.)
  • Autor Inicijative za uspostavu uzajamnosti o vraćanju PDV-a između Hrvatske i Sjeverne Makedonije, studeni, 2017. g.(uzajamnost se primjenjuje od 01.siječnja, 2024. g.)